Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή της μουσικής στα Android

Μια ακόμη ενημέρωση είναι σήμερα διαθέσιμη για την εφαρμογή της μουσικής από την Apple και τους χρήστες στις συσκευές Android. ...

Στην ενημέρωση πραγματοποιούνται διορθώσεις σε προβλήματα που υπήρχαν όπως αυτό που οι χρήστες έχανα τα δυο πρώτα δευτερόλεπτα σε κάθε τραγούδι, η σωστή εμφάνιση όταν δημιουργούσαν λίστες και άλλα μικρότερης σημασίας.
Στην προηγούμενη ενημέρωση η Apple είχε προσθέσει ένα χαρακτηριστικό που δυστυχώς οι χρήστες στο ios δεν μπορούν να το απολαύσουν, την δημιουργία widgets όπου μπορεί κάποιος να διαχειριστεί την μουσική του από οπουδήποτε και αν βρίσκετε ρυθμίζοντας την ένταση επιλέγοντας τραγούδια και άλλα χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή της μουσικής είναι διαθέσιμη για τους χρήστες των android από τον Νοέμβριο του 2015 με τρεις μήνες δωρεάν από την εγγραφή τους.


Σχόλια