Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα τα ρολόγια Android μπορούν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο WiFi χωρίς ένα smartphone

Ευχάριστα τα νέα σήμερα για τους κατόχους των ρολογιών Android αφού από σήμερα μπορούν να συνδεθούν κανονικά σε ένα δίκτυο wifi ακόμη και κλειδωμένο χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει κάποιο κινητό κοντά τους. .....

Αυτό μπορούν να το επιτύχουν χάρη σε μια καινούργια εφαρμογή την "Wi-Fi Manager for Android Wear" όπου μπορούν να ανιχνεύσουν κοντά τους δίκτυα αλλά και να προσθέσουν τους κωδικούς με το πληκτρολόγιο που διαθέτει και να συνδεθούν.
Επίσης σε ανοικτά δίκτυα θα υπάρχει μια ειδοποίηση που ενημερώνει το χρήστη πως το ρολόι έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο.
Έτσι πλέον λύνονται τα χέρια των κατόχων Android wear αφού μπορούν πλέον να κάνουν περισσότερα από το ρολόι τους.
Τα ρολόγια που υποστηρίζονται από την εφαρμογή είναι..

- Motorola Moto 360
- Sony Smartwatch 3
- LG G Watch R
- LG Watch Urbane
- LG Watch Urbane 2nd Edition
- ASUS ZenWatch 2
- Huawei Watch
- Samsung Gear Live
- Fossil Q Founder
- TAG Heuer Connected

 Αν λοιπόν είστε κάτοχος από κάποια από τα παραπάνω ρολόγια μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια