Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το 80% οι ιδιοκτήτες iphone θέλουν να αποκτήσουν το επόμενο μοντέλο

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του iphone 7 το φθινόπωρο που έρχεται,  πραγματοποιήθηκε μια έρευνα με την οποία οι κάτοχοι των iphone  αν έχουν πρόθεση να πάρουν και το επόμενο μοντέλο της Apple. ....

Την έρευνα την πραγματοποίησε η εταιρία Insurance2Go και χρησιμοποιήθηκε ένα δείγμα από 1000 ανθρώπους ιδιοκτήτες iphone και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 80% θα αποκτήσουν και το επόμενο μοντέλο ακόμη και πριν από την παρουσίαση του δηλώνοντας μάλιστα.
Ωστόσο ένα ποσοστό 19% δήλωσαν πως είναι απογοητευμένοι και έχουν πρόθεση να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S7 το μοντέλο της Νότιας Κορέας.

Το iphone 7 φημολογείται πως θα περιλαμβάνει διπλή κάμερα στις μεγάλες εκδόσεις και θα έχει χωρητικότητα με 32, 64 και 256 GB μνήμης flash για ντο μικρό και 32, 128 και 256 GB για το plus.


Σχόλια