Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Οι αρχές συνέλαβαν ψαράδες με ψαριά 300.000 δολαρίων σε iphone

Οι τελωνειακοί της πόλης Σεντζέν στην Κίνα ακινητοποίησαν μια ψαρόβαρκα που ταξίδευε με υπερβολική ταχύτητα.   ....
Στον έλεγχο που ακολούθησε, οι αρχές παρατήρησαν πως οι ψαράδες ήταν αρκετά νευρικοί και έτσι άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά.
Η διαίσθηση τους αποδείχθηκε σωστή, αφού εντόπισαν στο σκάφος μια τεράστια ποσότητα από iPhones συνολικής αξίας άνω των 300.000 δολαρίων τα οποία οι «ψαράδες» προσπαθούσαν να διακινήσουν λαθραία.

Via: amvrosia.gr
Σχόλια