Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επιτυχίες για την 18χρονη κόρη του Steve Jobs στην ιππασία

Η Eva Jobs είναι η μικρότερη κόρη του ιδρυτή της Apple Steve Jobs και καρπός από τον γάμο τους με την Laurene powell jobs. ....

Στα 18 χρόνια της σήμερα γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της ιππασίας με μεγάλους ανταγωνιστές του αθλήματος και όπως όπως δήλωσε, λατρεύει την ιππασία γιατί μέσα από τους αγώνες γνωρίζει κανείς κόσμο.
Πρόσφατα η μητέρα της αγόρασε μια τεράστια έκταση για αγρόκτημα ράντσο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων στην Φλόριντα όπου γειτονεύει με μεγάλους ιππικούς ομίλους αλλά και επιφανείς ανθρώπους όπως είναι ο Bill Gates και ο Bruce Springsteen και άλλοι για τα άλογα της.
Η Eva που είναι και μια μια από τις κληρονόμους της μεγάλης περιουσίας του Jobs δήλωσε πως της λείπει ο πατέρας της που δεν είναι κοντά της στις επιτυχίες της που σημειωτέον πέθανε το 2011 στα 57 χρόνια μετά από χρόνια μάχη με την επάρατο.
Σχόλια