Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μεγάλη αναβάθμιση έρχεται σύντομα από το YouTube

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εφαρμογή του YouTube ετοιμάζει νέα μεγάλη ενημέρωση με την προσθήκη επιλογής ζωντανής μετάδοσης για όλους. ...

Στην νέα ενημέρωση στην κεντρική σελίδα ο χρήστης θα έχει την επιλογή πατώντας ένα κόκκινο κουμπί που θα εμφανίζεται να πραγματοποιήσει ζωντανή μετάδοση ενός video σε όσους τον ακολουθούν η βρίσκονται στο κανάλι του.
Παράλληλα κατά την ζωντανή μετάδοση θα μπορεί κάποιος να σχολιάσει αφού υπάρχει και η υποστήριξη chat.

Η δυνατότητα αυτή υπήρχε από το 2011 αλλά ήταν για περιορισμένους χρήστες που πληρούσαν κάποιες προϋποθέσεις.
Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες πότε θα προστεθεί αυτή η λειτουργία αλλά πολύ πιθανόν σύντομα αφού άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook η το Twitter ήδη μπορούν να το κάνουν.

Σχόλια