Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση του WWDC 2016

Η μεγάλη ημέρα για την Apple έφτασε και θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο των προγραμματιστών αύριο Δευτέρα στις 20:00 ώρα Ελλάδος όπου η Apple θα μας παρουσιάσει τα νέα της λειτουργικά, νέες υπηρεσίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. .....

Φυσικά στο blog θα υπάρχει σχετική ανάρτηση με κουβεντούλα αλλά και εικόνες που θα ανεβαίνουν ζωντανά από την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο.
Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση με ροή απευθείας μπορείτε να το κάνετε είτε από το Apple TV σας αν διαθέτετε, η και από τον υπολογιστή σας mac που όμως θα πρέπει να έχετε OSX 10.8.5 και μεγαλύτερο.
Αν δεν διαθέτετε τίποτε από αυτά τότε μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν VLC στο κινητό σας IOS/Adroid η και στον υπολογιστή σας και να προσθέστε τον σύνδεσμο της ροής

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

 Φυσικά ανάλογος σύνδεσμος ροής θα υπάρχει και στο blog μας για όλα τα λειτουργικά από οπουδήποτε και να το ανοίξετε αρκεί να είστε στην παρέα μας.


Σχόλια