Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως λειτουργεί η νέα εφαρμογή "αναπνοή" στο WatchOS3

Στις 13 Ιουνίου η Apple μας παρουσίασε ένα νέο λειτουργικό σύστημα για το Apple Watch το watchOS 3.
Η εταιρεία εστιάζει στην υγεία και τη σωματική άσκηση, έτσι ώστε το λειτουργικό σύστημα να έχει ακόμα μια εφαρμογή άθλησης την "Αναπνεύστε". ...


Η ιδέα του έργου της Apple είναι να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα το καθημερινό άγχος, κάνοντας μια σύντομη άσκηση αναπνοής κάθε μέρα.
Η "Αναπνεύστε" παρακινεί το χρήστη να διαθέσει χρόνο για ασκήσεις αναπνοής για να χαλαρώσει και να ανακουφίσει την κούραση. Η εφαρμογή τρέχει για 1 λεπτό, κατά το οποίο ο χρήστης έχει να κάνει 7 βαθιές αναπνοές. Η διάρκεια μπορεί να αυξηθεί σε 5 λεπτά, περιστρέφοντας την ψηφιακή κορόνα. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ο αριθμός των αναπνοών επάνω από 4 έως 10 ανά λεπτό.
Όταν αρχίσετε να γράφετε την διαδικασία θα πρέπει «Να είστε ήρεμοι και ακολουθήστε την αναπνοή σας." Μετά από αυτό, η οθόνη του Apple Watch δείχνει ομόκεντρων κύκλων, οι οποίοι έχουν αρχίσει να διαστέλλονται και να συστέλλονται ανάλογα με το ρυθμό της αναπνοής.Το Apple Watch χρησιμοποιεί το Taptic Engine, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αναπνοή σας με τα μάτια σας κλειστά. Το ρολόι θα δονείται στον καρπό σύμφωνα με την "κατευναστική οπτικοποίηση". Η ένταση των ειδοποιήσεων αφής μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις.
Στο τέλος της συνεδρίας εμφανίζονται ο ρυθμός της καρδιάς και ο αριθμός των λεπτών με την προτροπή να επαναληφθεί η άσκηση.Από προεπιλογή, η διαδικασία της αναπνοής επαναλαμβάνεται κάθε 4 ώρες, αλλά οι ενδείξεις και η συχνότητά τους μπορεί να αλλάξει από τις ρυθμίσεις.
Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι, αν μπορείτε να μάθετε πώς να αναπνεύσετε σωστά, μπορούν να θεραπευτούν πολλές ασθένειες, όπως ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
Η εφαρμογή "Αναπνεύστε" θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο μαζί με την τελική έκδοση του WatchOS3 .

Σχόλια