Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα Wallpapers για το iphone σας με θέμα την εκδήλωση WWDC 16

Η εκδήλωση των προγραμματιστών WWDC 2016 θα πραγματοποιηθεί όπως είναι γνωστό στις 13 Ιουνίου την επόμενη Δευτέρα και τα μάτια όλων είναι στραμμένα εκεί όπου θα δούμε ......
τι νέο μας ετοιμάζει η Apple σε επίπεδο λογισμικού αφού θα παρουσιαστεί το ios 10 και το νεο λειτουργικό OSX αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες όπως η Siri η μουσική κ.τ.λ.
Με βάση τις προσκλήσεις που έστειλε η Apple ένας  σχεδιαστής δημιούργησε όμορφες ταπετσαρίες για να στολίσουμε την συσκευή μας.

Θα τις βρείτε σε τρεις διαφορετικές εκδοχές που αλλάζει μόνο το κείμενο που αναγράφεται και μπορείτε να τις κατεβάσετε για να τις χρησιμοποιήσετε πατώντας επάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει.
Σχόλια