Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

VolumePanel : Cydia tweak new ....η ένταση όπως θα θέλατε να είχε το ios

Το tweak "VolumePanel" είναι μια καινούργια έξυπνη επιλογή να ρυθμίσετε την ένταση της συσκευής σας ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή. ......

Σας εμφανίζει διάφορα ρυθμιστικά με διαφορετικά χρώματα που το κάθε ένα αντιστοιχεί στην εφαρμογή που επιθυμείτε να ρυθμίζετε.
Επίσης εκτός από το κέντρο ελέγχου διαθέτει ρύθμιση με το Activator για να μπορείτε να εμφανίσετε τις επιλογές όποτε και όπου το θελήσετε εσείς διαλέγοντας την γωνία που θα εμφανίζεται το εικονίδιο του tweak.
Τα χρώματα μπορούν να απορροφηθούν από τα αντίστοιχα που έχει το εικονίδιο της εφαρμογής που επιλέξατε.

Το "VolumePanel" είναι διαθέσιμο να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.


Σχόλια