Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αλλαγή στο τρόπο εμφάνισης των εικόνων και των video στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram πραγματοποίησε μια αλλαγή στο τρόπο που εμφανίζονται τα δημοσιευμένα video και οι εικόνες του χρήστη.  .....

Μέχρι σήμερα οι δημοσιεύσεις εμφανιζόταν με χρονολογική σειρά από τις παλιότερες στις πιο νέες κάτι που τώρα αλλάζει με ένα νέο αλγόριθμο της υπηρεσίας και πρώτες θα εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις που κρίνονται πιο δημοφιλής.
Το Instagram με τον τρόπο αυτό πιστεύει πως δεν θα χάνονται οι πιο κρίσιμες και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις από άλλες μικρότερης σημασίας.

Οι παράγοντες που θα επηρεάζουν αυτο θα είναι η αλληλεπίδραση του συντάκτη με τον κόσμο αλλά και σε πόσους άρεσε αυτή η δημοσίευση.
Να σημειωθεί πως δεν θα μπορεί ο χρήστης να αλλάξει αυτή την σειρά εμφάνισης αφού κρίνεται αυστηρά από το νέο αλγόριθμο και δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα επεξεργασίας.Σχόλια