Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα κατεβάσετε ένα video από το Facebook χωρίς jailbreak

Πολλές φορές θέλουμε ένα video που είδαμε σε κάποιο λογαριασμό του Facebook να το κρατήσουμε η να το δημοσιεύσουμε σε άλλη εφαρμογή αλλα η εφαρμογή του Facebook δεν έχει αυτή την δυνατότητα. ....


Έτσι για να κάνουμε κάτι τέτοιο η θα πρέπει να έχουμε jailbreak η να το κάνουμε με το τρόπο που μας προτείνει ο Aντωνης στο νέο του video χωρίς jailbreak.
Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε την δωρεάν εφαρμογή MyMedia και τα υπόλοιπα όπως θα δείτε και στο video είναι πολύ εύκολη υπόθεση.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Αντώνη και δείτε το σχετικό video...


Σχόλια