Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Twitter Engage: Νέα εφαρμογή του Twitter για δημοσίευση video

Το Twitter δημοσίευσε σήμερα μια νέα εφαρμογή για κινητές πλατφόρμες με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημοσιεύει video μέχρι και 140 δευτερόλεπτα. .....

Στην νέα εφαρμογή μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ανάλογα τις προβολές στα video σας με την προσθήκη διαφημίσεων που αναπαράγονται πριν από την προβολή του video.
Επίσης μπορεί αν επιθυμεί κάποιος να διαφημιστεί η επιχείρηση του αν είναι γίνει μέλος του προγράμματος Amplify.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλά εργαλεία για να μπορεί ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί τις αντιδράσεις του κόσμου όπως τα σχόλια τις προβολές επισκεψιμότητα και άλλα.
Η εφαρμογή Twitter Engage είναι διαθέσιμη δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/twitter-engage/id1116850120?mt=8


Σχόλια