Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα κορυφαία tweaks αυτής της εβδομάδας

Αρκετά ήταν και αυτή την εβδομάδα τα tweaks που κυκλοφόρησαν άλλα μεγάλα με ενδιαφέρουσες λειτουργίες και άλλα μικρότερης σημασίας.  .....

Από αυτά ξεχώρισα τα 4 κορυφαία και τα αναφέρω για να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στο ios.


Rotary Lock
Ένα νέο tweak με σκοπό να αλλάξει το τρόπο που ξεκλειδώνεται την συσκευή σας αφού εμφανίζει ένα περιστροφικό κουμπί για να επιλέξετε και να σχηματίσετε τον αριθμό ξεκλειδώματος.


VolumePanel
Σε αυτό το tweak είχαμε αναφερθεί και την ημέρα που κυκλοφόρησε και σκοπό έχει να ρυθμίζουμε ξεχωριστά την ένταση για τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν.
Το "VolumePanel" χρησιμοποιεί το Activator και μπορεί να εμφανιστεί με πόλους τρόπους όταν το ζητάμε.


Mini vMac
Το νέο tweak Mini vMac απευθύνεται στους νοσταλγούς των παλιών υπολογιστών Mac Plus, Mac II και Mac 128K, αφού το λειτουργικό τους μπορεί να εγκατασταθεί τώρα και στα σύγχρονα iphone και ipad πολύ εύκολα. Το tweak είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.


PersonalSpotLight
Προσαρμόστε την αναζήτηση στο ιός όπως ποτέ άλλοτε δεν είχατε προσθέτοντας η και κρύβοντας δυνατότητες για να την προσαρμόσετε όπως σας αρέσει εσάς.
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών που απλός κλίνετε η ανοίγετε τους διακόπτες
Σχόλια