Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

TextGrabber : Η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδος

Στο πλαίσιο της «Εφαρμογή της Εβδομάδας" στο App Store είναι τώρα διαθέσιμη η πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή  TextGrabber + Translator
εντελώς δωρεάν. .....

Με την εφαρμογή μπορείτε να μεταφράσετε ένα κείμενο να επιλέξετε το σημείο που σας ενδιαφέρει, να χρησιμοποιήσετε την κάμερα αλλά και να την χρησιμοποιήσετε χωρίς σύνδεση στο δίκτυο λόγω της τεχνολογίας OCR.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν από 4,99 που είναι η κανονική της τιμή με υποστήριξη πάνω από 60 γλωσσών και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από στον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/textgrabber-+-translator-ocr/id438475005?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Σχόλια