Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα έκδοση του Swift διαθέσιμη για τους προγραμματιστές

Καθώς πλησιάζουμε στο WWDC 2016, η Apple προσφέρει από χθες μια πρώτη προεπισκόπηση του Swift 3.0. Οι προγραμματιστές μπορούν να το κατεβάσουν για να το δοκιμάσουν στο Ubuntu ή το Xcode σε MAC. ....


Ο κύριος στόχος του Swift 3.0 είναι να στερεοποιηθεί και να ωριμάσει σαν γλώσσα προγραμματισμού και εμπειρία ανάπτυξης.
Αν διαθέτετε ένα από τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα εδώ.
Περισσότερες αναβαθμίσεις και δεινότητες θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση της Apple WWDC 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 αυτού του μήνα.


Σχόλια