Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SemiRestore: Επαναφέρετε την συσκευή σας για να μην χάσετε ποτέ το jailbreak

Συχνά μια συσκευή με jailbreak λόγο ασυμβατότητας πολλών πακέτων που κατεβάζουμε από το cydia αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το χειρότερο να κολλήσει και να χρειάζεται αναβάθμιση που είναι και η μοναδική επιλογή για να ξεκολλήσει.  .....

Αυτά όμως φαίνεται πως πλέον ανήκουν στο παρελθόν αφού το πολύτιμο εργαλείο "SemiRestore" είναι και πάλι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις μέχρι και του ios 9.1.
Με το SemiRestore μπορείτε να επαναφέρετε την συσκευή στην ίδια έκδοση χωρίς να αναβαθμίσετε σβήνοντας τα πάντα από cydia και κάνοντας την πεντακάθαρη και απαλλαγμένη από προβλήματα.
Το εντυπωσιακό στην νέα έκδοση είναι ότι διατηρεί το πακέτο open SSH έτσι ώστε και στο χειρότερο σενάριο να έχετε πρόσβαση στο root της συσκευής με διάφορα αλλά εργαλεία.
Η νέα έκδοση του SemiRestore είναι συμβατή για υπολογιστές Mac, Linux, Windows Vista και πάνω, και Ubuntu 14.04 και απευθύνεται σε ios 5 μέχρι και 9.1

Αν λοιπόν αντιμετωπίζεται σοβαρά προβλήματα στην jailbreak συσκευή σας τότε μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο από τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια