Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Samsung δήλωσε έτοιμη για την παραγωγή των επεξεργαστών A10

Οι επεξεργαστές της Apple A10 που θα περιλαμβάνονται στο νέο iPhone 7 θα παράγονται με τη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας 16 nm και 14 nm, καθώς και με .....
τη χρήση νέων τσιπ Fan-Out Wafer Level Package (FO-WLP).
Η νέα αυτή πρωτοποριακή τεχνολογία παρά το ότι μειώνει το μέγεθος του επεξεργαστή κατά 0,3mm καταφέρνει να τον ψύχει ακόμη καλύτερα για μεγαλύτερες επιδόσεις.
Η νέα τεχνολογία FO-WLP αρχικά ήταν μια επίτευξη της εταιρίας TSMC αφού η Samsung είχε δηλώσει ανέτοιμη να ανταποκριθεί αλλά φαίνεται πως η εκπαίδευση και οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν και η εταιρία είναι έτοιμη σύμφωνα με δημοσιεύματα να ξεκινήσει την παραγωγή.
Η Apple εδώ και χρόνια εμπιστεύεται την παραγωγή των επεξεργαστών της στην TSMC και την Samsung και στον νέο A10 πρόκειται να δούμε εντυπωσιακές επιδόσεις σε μικρότερο μέγεθος εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο χώρο στο πλαίσιο του iphone.

Σχόλια