Power Refresh: Κάντε το iphone σας γρηγορότερο χωρίς jailbreak

0
Το χαρακτηριστικό που δείχνει το iphone μας να ανταποκρίνεται αργά στις επιλογές μας οφείλεται στο γεγονός πως όταν χρησιμοποιούμε πολλές εφαρμογές η εσωτερική μνήμη του γεμίζει και ο επεξεργαστής ανταποκρίνεται πιο αργά από το κανονικό. .....

Παρά το γεγονός πως το ios θεωρείται το καλύτερο λειτουργικό στην διαχείριση των δεδομένων αλλά και των περιφερειακών της συσκευής δεν παύει να είναι ένας μικρός υπολογιστής.
Αν λοιπόν δεν έχετε jailbreak για να κατεβάσετε κάποιο tweak που θα καθαρίζει την μνήμη του τότε από σήμερα θα βρείτε την εφαρμογή Power Refresh.
Με την νέα αυτή εφαρμογή μπορείτε να καθαρίσετε την μνήμη RAM και να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις της συσκευής.

Συνήθως η Apple απαγορεύει τέτοιου είδους εφαρμογές και είναι απορίας άξιο το πως πέρασε τον έλεγχο αλλά αν θέλετε να προλάβετε πριν αναθεωρήσει και την κατεβάσει τότε κάντε την δικιά σας στο σύνδεσμο πιο κάτω.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1117369970?mt=8


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !