Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Power Refresh: Κάντε το iphone σας γρηγορότερο χωρίς jailbreak

Το χαρακτηριστικό που δείχνει το iphone μας να ανταποκρίνεται αργά στις επιλογές μας οφείλεται στο γεγονός πως όταν χρησιμοποιούμε πολλές εφαρμογές η εσωτερική μνήμη του γεμίζει και ο επεξεργαστής ανταποκρίνεται πιο αργά από το κανονικό. .....

Παρά το γεγονός πως το ios θεωρείται το καλύτερο λειτουργικό στην διαχείριση των δεδομένων αλλά και των περιφερειακών της συσκευής δεν παύει να είναι ένας μικρός υπολογιστής.
Αν λοιπόν δεν έχετε jailbreak για να κατεβάσετε κάποιο tweak που θα καθαρίζει την μνήμη του τότε από σήμερα θα βρείτε την εφαρμογή Power Refresh.
Με την νέα αυτή εφαρμογή μπορείτε να καθαρίσετε την μνήμη RAM και να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις της συσκευής.

Συνήθως η Apple απαγορεύει τέτοιου είδους εφαρμογές και είναι απορίας άξιο το πως πέρασε τον έλεγχο αλλά αν θέλετε να προλάβετε πριν αναθεωρήσει και την κατεβάσει τότε κάντε την δικιά σας στο σύνδεσμο πιο κάτω.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1117369970?mt=8


Σχόλια