Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Pi Case : Η γνήσια συσκευή του KodiTV είναι πραγματικότητα να την αγοράσετε.

Το Kodi είναι μια ανοικτή δωρεάν πλατφόρμα Media Center για όλα τα λειτουργικά, που έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα από το blog και εκτοξεύει τις δυνατότητες της τηλεόρασης. ....

Βαρεθήκατε όμως να προσπαθείτε να το βάλετε σε μια συσκευή iphone/ipad,Mac,Windows, Android και να συνδεθείτε στη τηλεόραση με διάφορους τρόπους?
Ξεχάστε τα όλα τώρα αφού απο σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη συσκευή του Kodi όπου εγγυάται την σταθερότητα αλλά αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να κάνετε επιπλέον θαύματα.
Η συσκευή ονομάζεται Pi Case και είναι ένα μικρό αλουμινένιο κουτάκι κατασκευασμένο με ισχυρό επεξεργαστή υποδοχή για κάρτα SD 4 θύρες USB 2.0, έξοδο HDMI, Ethernet και έξοδο ήχου 3.5mm Jack ή HDMI.
Το Pi Case υπάρχει σε περιορισμένα κομμάτια και σύμφωνα με τους δημιουργούς του Kodi αν έχει επιτυχία στο μέλλον ίσως να κυκλοφορήσουν περισσότερα κομμάτια.
Το κόστος του είναι στα 20 ευρώ (16 λίρες)  και ένα επιπλέον λόγος για να το αποκτήσετε είναι πως κάποια από τα έσοδα θα δοθούν για την έρευνα κατά του καρκίνου.
Αν λοιπόν πειστήκατε και θέλετε κάτι σίγουρο για το Kodi στη τηλεόραση σας τότε επισκεφτείτε και αποκτήστε το από τον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια