Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Photo Reminders: App free today....για να μην ξεχνάτε τίποτε

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές μας κάνουν να ξεχνάμε σημαντικά πράγματα και υποχρεώσεις που όταν το αντιληφθούμε είναι πλέον αργά κάποιες φορές......

Στο ios υπάρχει ενσωματωμένη εφαρμογή υπενθυμίσεις αλλά τι θα λέγατε αν μαζί με μια υπενθύμιση είχατε και την αντίστοιχη εικόνα έτσι ώστε να σας κεντρίσει ακόμη περισσότερο?
Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή Photo Reminders όπου μπορείτε να φωτογραφίσετε κάτι να επιλέξετε πότε θα ειδοποιηθείτε και αυτή θα αναλάβει στο κατάλληλο χρόνο να σας το υπενθυμίσει.
Για παράδειγμα δεν θέλετε να ξεχάσετε να ταΐσετε την  γάτα σας, τότε απλά φωτογραφίστε την και ρυθμίστε πότε θέλετε να ειδοποιηθείτε.Την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την ειδοποίηση στο iphone σας.
Την εφαρμογή Photo Reminders θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id869790287?mt=8Σχόλια