Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Phone Drive : Μεταφέρετε τα αρχεία σας με drag & drop (free today)

Στις σημερινές προσφορές θα βρείτε την εφαρμογή Phone Drive όπου μετατρέπεται το iphone σας σε ένα ασύρματο File manager. ....

Μεταφέρετε και αποθηκεύστε οτιδήποτε αρχείο σας ενδιαφέρει από υπολογιστές, ταμπλέτα και άλλα κινητά εύκολα και γρήγορα στο δικό σας iphone η και το αντίστροφο.
Μπορεί και αναγνωρίζει όλες τις μορφές εικόνων video μουσικής εγγράφων και πολλά άλλα αρχεία.
Συνεργάζεται με όλες τις γνωστές εφαρμογές αποθήκευσης Dropbox, το Google Drive, Onedrive, iCloud Drive, Box και άλλα.
Η εφαρμογή Phone Drive για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id431033044?mt=8
Σχόλια