Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι Pangu γελάνε με το video του qwertyoruiop

Οι Pangu δεν χρειάζονται συστάσεις αφού όσοι ασχολούνται με το jailbreak τους γνωρίζουν πολύ καλά και αν και εξαφανισμένοι από την επικαιρότητα, πρόσφατα ανάφεραν πως τίποτε δεν τελείωσε και συνεχίζουν να δουλεύουν για κάτι νέο. .....

Ο CDSQ είναι ένα από τα μέλη της ομάδας Pangu και στο κοινωνικό δίκτυο των Κινέζων το weibo ανέβασε το πρόσφατο video του qwertyoruiop που εκτός του ότι αμφισβητεί την γνησιότητα γελά αφήνοντας υπονοούμενα.
Η ομάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει βρει αρκετά τρωτά σημεία αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δημοσιευτεί κάτι τώρα και χρειάζεται να είναι και 100% ολοκληρωμένο.

Ας ελπίσουμε τις επόμενες ημερες να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις για την κοινότητα του jailbreak αφού και η ομάδα GSMagic μας έχει δώσει διορία μέχρι τις 10 Ιουνίου για να μας ανακοινώσει αν υπάρχουν ευχάριστες εξελίξειςΣχόλια