Οι Pangu διοργανώνουν το δεύτερο συνέδριο MOSEC

0
Η πρώτη διάσκεψη Mobile Security (MOSEC) διοργανώθηκε από την Ομάδα Pangu και PoC και πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου του 2015, στο ξενοδοχείο Langham, στην Σαγκάη της Κίνας.  .....
Στο πρόγραμμα του συνεδρίου παρουσιάστηκαν επτά τεχνικές με ομιλίες στον τομέα της κινητής ασφάλειας και καλύπτει μια ποικιλία από έρευνα για την ασφάλεια που σχετίζονται με iOS, Android και Windows, τρεις πιο δημοφιλείς φορητές πλατφόρμες. Η MOSEC 2015 έγινε sold out μέσα σε 15 ημέρες, και έλαβε υψηλούς επαίνους τόσο από τους παρευρισκόμενους αλλά και απο την κοινότητα.

Η δεύτερη MOSEC θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1, Ιουλίου 2016 στο ξενοδοχείο Kempinski, στην Σαγκάη της Κίνας. Μετά την επιτυχία του παρελθόντος γεγονότος, η MOSEC 2016 θα συνεχίσει να διευκολύνει την πιο προηγμένη ανταλλαγή γνώσης και της τεχνολογίας.Η MOSEC 2016 θα φέρει εξαιρετικούς ερευνητές ασφαλείας να παρουσιάσουν τις γνώσεις τους για τον κόσμο.
Το MOSEC ιδρύθηκε από την ομάδα Pangu, το Pangu Lab είναι ένα εργαστήριο ασφάλειας που αποτελείται από πολλούς επαγγελματίες ανώτερους ασφαλείας με πλούσια εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα έρευνας για την ασφάλεια και τη βιομηχανική ανάπτυξη. Τα μέλη του Εργαστηρίου Pangu ανακάλυψαν εκατοντάδες τρωτά σημεία σε μεγάλα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές, και παρουσίασαν πολλά έγγραφα και συνομιλίες στο Premier φόρουμ όπως και σε Black Hat, CanSecWest, Syscan, RUXCON, HITCon, PoC, XCON, IEEE S & P, USENIX Ασφαλείας , ACM CCS, και NDSS.
Η ομάδα Pangu είναι γνωστή για τις πολλαπλές κυκλοφορίες της σε εργαλεία jailbreak για το iOS 7, iOS 8, και iOS 9.Η ομάδα Pangu ήταν επίσης η πρώτη για να  κάνουμε jailbreak στο iOS 8 και iOS 9 στον κόσμο. Εκτός από το iOS,η Pangu Lab έκανε επίσης μεγάλη πρόοδο στην έρευνα για την ασφάλεια του Android, και ανέπτυξε διάφορα προϊόντα για να ανακαλύψετε τα τρωτά σημεία σε εφαρμογές Android, ανίχνευση κακόβουλων εφαρμογών Android.


Ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και διάφορες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ.











Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !