Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα η NASA και στο Apple TV σας

Μετά τα Android και το IOS τώρα η εφαρμογή της NASA είναι διαθέσιμη και για το Apple TV τέταρτης γενιάς για να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο μας. ....

Θα βρείτε πάνω από 14.000 εικόνες και προσθέτονται συνεχώς νέες, παρακολουθήστε πάνω από 10,000 video ενημερωθείτε με τις τελευταίες ειδήσεις η μάθετε διάφορες ιστορίες για τους πλανήτες μας και πολλά άλλα από την οθόνη της τηλεόρασης.
Μάθετε πληροφορίες για τον εξοπλισμό μηχανημάτων και επικοινωνήστε με facebook και twitter.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/nasa-app/id334325516Σχόλια