Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Motion Stills: Δημιουργήστε ζωντανές εικόνες εύκολα όσο ποτέ άλλοτε

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε η Google όπου μπορείτε να κρατήσετε τις στιγμές σας με ζωντανές εικόνες πολύ εύκολα. .....

Οι εικόνες που θα δημιουργήστε με την εφαρμογή Motion Stills είναι κινούμενες εικόνες GIF με προηγμένη σταθεροποίηση για ομαλότερη προβολή.
Η εφαρμογή με μέγεθος μόνο 22MB είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και στα Ελληνικά κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολο τον χειρισμό της.
Επίσης από τις εικόνες σας μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και ταινίες μικρού μήκους και να τις δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα.
Η εφαρμογή Motion Stills είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/motion-stills-create-live/id1086172168

Σχόλια