Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Jonathan Ive έλαβε το διδακτορικό του στο διάσημο βρετανικό πανεπιστήμιο

Ο Jonathan Ive παρέλαβε σήμερα το διδακτορικό του από το διάσημο βρετανικό ίδρυμα.Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple παρέλαβε το βραβείο στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ένα από τα παλαιότερα (μετά το δεύτερο της Οξφόρδης) και το μεγαλύτερο στην Αγγλία. ....


Μετά την αποφοίτησή του, ο διευθυντής του σχεδιασμού της Apple προσπάθησε να είναι σοβαρός, αλλά ακόμα δεν μπορούσε να συγκρατήσει ένα ευτυχισμένο χαμόγελο.
Ο Ive πήρε το πτυχίο "Βιομηχανικού Σχεδιασμού» και ήταν ένας από τους ιδρυτές του γραφείου σχεδιασμού, στην εκτέλεση των εντολών της Apple. Μέχρι πέρυσι, υπηρέτησε ως ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Apple, με επικεφαλής της εταιρείας τον Tim Cook. Τον Μάιο, διορίστηκε Αρχηγός του σχεδιασμού. Σε αυτό το ρόλο, το πεδίο των δραστηριοτήτων του Sir Ive πάει πολύ πέρα ​​από τις συσκευές πληροφορικής.

Ειδικότερα, ασχολείται με τις εργασίες για την εσωτερική διακόσμηση των καταστημάτων λιανικής πώλησης και για το σχεδιασμό της νέας έδρας στην Καλιφόρνια, η οποία θα φιλοξενήσει περισσότερους από 12 000 εργαζομένους.
Ο 49εναχρονος σχεδιαστής γεννημένος το Φεβρουάριο στις 27 του 1967 θεωρείται από τους κορυφαίους στο κόσμο με πληθώρα από βραβεία και σύμφωνα με το BBC ο σχεδιαστής της δεκαετίας.

Σχόλια