Ο Jonathan Ive έλαβε το διδακτορικό του στο διάσημο βρετανικό πανεπιστήμιο

0
Ο Jonathan Ive παρέλαβε σήμερα το διδακτορικό του από το διάσημο βρετανικό ίδρυμα.Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple παρέλαβε το βραβείο στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ένα από τα παλαιότερα (μετά το δεύτερο της Οξφόρδης) και το μεγαλύτερο στην Αγγλία. ....


Μετά την αποφοίτησή του, ο διευθυντής του σχεδιασμού της Apple προσπάθησε να είναι σοβαρός, αλλά ακόμα δεν μπορούσε να συγκρατήσει ένα ευτυχισμένο χαμόγελο.
Ο Ive πήρε το πτυχίο "Βιομηχανικού Σχεδιασμού» και ήταν ένας από τους ιδρυτές του γραφείου σχεδιασμού, στην εκτέλεση των εντολών της Apple. Μέχρι πέρυσι, υπηρέτησε ως ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Apple, με επικεφαλής της εταιρείας τον Tim Cook. Τον Μάιο, διορίστηκε Αρχηγός του σχεδιασμού. Σε αυτό το ρόλο, το πεδίο των δραστηριοτήτων του Sir Ive πάει πολύ πέρα ​​από τις συσκευές πληροφορικής.

Ειδικότερα, ασχολείται με τις εργασίες για την εσωτερική διακόσμηση των καταστημάτων λιανικής πώλησης και για το σχεδιασμό της νέας έδρας στην Καλιφόρνια, η οποία θα φιλοξενήσει περισσότερους από 12 000 εργαζομένους.
Ο 49εναχρονος σχεδιαστής γεννημένος το Φεβρουάριο στις 27 του 1967 θεωρείται από τους κορυφαίους στο κόσμο με πληθώρα από βραβεία και σύμφωνα με το BBC ο σχεδιαστής της δεκαετίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !