Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Jay Freeman (saurik) βάζει υποψηφιότητα για πολιτικός

Ο γνωστός μας Saurik και πατέρας  του  cydia αποφάσισε να ασχοληθεί με το κοινά της χώρας του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του από σήμερα. .....

Ο Saurik δημιούργησε μια ιστοσελίδα όπου εξηγεί τις γνώσεις του πάνω στην πληροφορική και μεταξύ άλλων αναφέρεται πως είναι και ο δημιουργός του cydia που χρησιμοποιείται από δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για "jailbroken" iPhones όπως αναφέρει.
Στο τέλος της σελίδας του αναφέρει για ποια προβλήματα θα ασχοληθεί και είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις.
Μάλιστα στα φυλλάδια που μοιράζει στου δρόμους φαίνεται πολύ αδυνατισμένος τώρα από έτσι που τον είχαμε γνωρίσει αλλά με τα ίδια μακριά μαλλιά που είχε πάντα αν και πολύ λιγότερα τώρα.

Άραγε ποιος θα καθίσει τώρα να ανανεώσει το cydia αν κυκλοφορήσει νεότερο jailbreak αφού αυτός φαίνεται να έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί τώρα.
Ολόκληρο το βιογραφικό του και τις απόψεις του μπορείτε να τις διαβάσετε στην σελίδα του εδώ και φαίνεται πως εξασφάλισε ήδη χιλιάδες ψηφοφόρους από χρήστες που έχουν jailbreak.

Σχόλια