Το iPhone γιορτάζει τα ένατα του γενέθλια

0
Εννέα χρόνια πριν, ξεκίνησε η ιστορία ενός από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της Αμερικής. Στις 29, Ιουνίου του 2007, η Apple άρχισε να πουλά το πρώτο iPhone.  .....
Ο Steve Jobs ανακοίνωσε πως δημιούργησαν το ipod με μεγαλύτερη οθόνη ένα επαναστατικό τηλέφωνο και όλο το διαδίκτυο στη παλάμη σε μια συσκευή προσθέτοντας στο τέλος πως  «εκ νέου εφευρέθηκε το κινητό τηλέφωνο», - δήλωσε ο ιδρυτής της Apple σε εκείνη την ιστορική παρουσίαση.

Ενώ με την κυκλοφορία του πρώτου iphone κατάφερε να κατακτήσει το 1% της παγκόσμιας αγοράς εννέα χρόνια μετά έχει φτάσει στο 13% αναγκάζοντας τους ανταγωνιστές να το μιμηθούν και ο σχεδιασμός του να θεωρείτε πλέον αυτονόητος.
Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, η Apple παρουσίασε δέκα γενιές του iPhone - iPhone EDGE, το iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 6S και 6S iPhone Plus και δέκα εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για κινητά ios (οι τρεις πρώτες αναφέρονται σαν  iPhone OS). Το φθινόπωρο του 2016 θα πραγματοποιηθεί η απελευθέρωση της νέας γενιάς iPhone, τα οποία θα είναι η πιο προηγμένη γενιά της Apple smartphone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !