Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το iPhone γιορτάζει τα ένατα του γενέθλια

Εννέα χρόνια πριν, ξεκίνησε η ιστορία ενός από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της Αμερικής. Στις 29, Ιουνίου του 2007, η Apple άρχισε να πουλά το πρώτο iPhone.  .....
Ο Steve Jobs ανακοίνωσε πως δημιούργησαν το ipod με μεγαλύτερη οθόνη ένα επαναστατικό τηλέφωνο και όλο το διαδίκτυο στη παλάμη σε μια συσκευή προσθέτοντας στο τέλος πως  «εκ νέου εφευρέθηκε το κινητό τηλέφωνο», - δήλωσε ο ιδρυτής της Apple σε εκείνη την ιστορική παρουσίαση.

Ενώ με την κυκλοφορία του πρώτου iphone κατάφερε να κατακτήσει το 1% της παγκόσμιας αγοράς εννέα χρόνια μετά έχει φτάσει στο 13% αναγκάζοντας τους ανταγωνιστές να το μιμηθούν και ο σχεδιασμός του να θεωρείτε πλέον αυτονόητος.
Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, η Apple παρουσίασε δέκα γενιές του iPhone - iPhone EDGE, το iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 6S και 6S iPhone Plus και δέκα εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για κινητά ios (οι τρεις πρώτες αναφέρονται σαν  iPhone OS). Το φθινόπωρο του 2016 θα πραγματοποιηθεί η απελευθέρωση της νέας γενιάς iPhone, τα οποία θα είναι η πιο προηγμένη γενιά της Apple smartphone.


Σχόλια