Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια όποια και αν είναι αυτά στο iPhone σας

Όποια εφαρμογή και να έχετε στην συσκευή σας σπάνια θα βρείτε όλα τα τραγούδια που θα θέλατε να είχατε αποθηκευμένα για να τα ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. ....


Έτσι ο καλύτερος τρόπος είναι να τα αναζητήσετε σε μορφή video και μέσω της εφαρμογής iFile Organizer να τα αποθηκεύσετε αφού προηγουμένως σε μια διαδικασία δευτερολέπτων τα μετατρέψετε σε μορφή MP3.
Αυτή την διαδικασία μας εξηγεί σε ένα καινούργιο video ο Αντώνης με πολύ απλές οδηγίες για το πως να το κάνουμε.

Έτσι θα έχουμε πάντα την αγαπημένη μας μουσική ακόμη και χωρίς σύνδεση στο δίκτυο.
Ευχαριστούμε τον Αντώνη και όλα του τα video μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα στο κανάλι του εδώ 
ενώ την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/ifile-organizer/id919405673?mt=8


Σχόλια