Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να βάλετε αυτόματα τις ρυθμίσεις του παρόχου σας στο iphone σας

Παρατηρείτε πως το σήμα από το iphone σας χάνεται η δεν μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα και διάφορα άλλα προβλήματα και θα θέλατε να βάλετε από την αρχή τις ρυθμίσεις του παροχου στην συσκευή σας?  .....

Τις περισσότερες φορές οι σύγχρονες συσκευές παίρνουν αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε εμείς αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να τις κατεβάσετε αυτόματα για πλοήγηση μηνύματα SMS/MMMS και άλλα τότε ακολουθήστε τον παρακάτω τρόπο.

1)Επισκεφτείτε από το Safari του iphone σας τον σύνδεσμο εδώ.
2)Στην σελίδα που θα εμφανιστεί πατήστε κάτω την δεύτερη καρτέλα "Create APN"
3)Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε την χώρα και από κάτω τον πάροχο και πατήστε κάτω την επιλογή Create APN

4)Τώρα θα δείτε πως έχει δημιουργηθεί ένα  πιστοποιητικό αυτόματα για την συσκευή σας όπου και αν το αποθηκεύσετε θα έχετε αυτόματα τις ρυθμίσεις που θέλετε.


 Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να διαγράψετε τις ρυθμίσεις μπορείτε απλά να διαγράψετε το πιστοποιητικό και να επανεκκινήσετε το iphone σας.
Σχόλια