Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα επαναφέρετε το iPhone σας από το ios 10 στο 9

Πολλοί χρήστες ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό Developer αποφασίσατε να δοκιμάστε το νέο λειτουργικό του ios 10. ....

Όπως είναι φυσικό θα βρήκατε κάποιες δυσλειτουργίες αφού αυτό είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο των δοκιμών και αποφασίσατε να γυρίσετε πίσω στο ios 9.
Αν δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε η αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα με το iTunes να σας βγάζει σφάλμα τότε ακολουθήστε τις οδηγίες πιο κάτω για να επαναφέρετε το iphone στο ios 9 και συγκεκριμένα στο ios 9.3.2 που υπογράφεται αυτή την στιγμή από την Apple.

Θα χρειαστείτε:

    iPhone ή iPad με iOS 10 beta.
    Η νέα έκδοση του iTunes.
    Επίσημη αρχείο firmware iOS 9.3.2 για το iPhone και iPad.

 Εγκαταστήστε την τρέχουσα έκδοση του iTunes , κατεβάστε το αρχείο 9.3.2 IPSW του ios , το οποίο θέλετε να επαναφέρετε τη συσκευή (θα τα βρείτε όλα τα λειτουργικά στην ειδική μηχανή πάνω στο chat του blog σε προβολή για υπολογιστές).

Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων στο smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας το iTunes ή iCloud.

απενεργοποίηση του "Βρείτε το iPhone» στη συσκευή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> iCloud.

Ξεκινήστε το iTunes, συνδέστε το iPhone, το iPod touch ή το iPad σας σε iOS 10 στον υπολογιστή σας.
Βάλτε τη συσκευή σε DFU mode. Για να το κάνετε αυτό, κάντε τα εξής: Κρατήστε το πλήκτρο κλειδώματος για 3 δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήσετε το κουμπί κλειδώματος πατήστε το πλήκτρο Home για 10 δευτερόλεπτα, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Home, αφήστε το κουμπί κλειδώματος. Συνεχίστε να κρατάτε το κουμπί για 30 δευτερόλεπτα.

Το iTunes θα εμφανίσει ένα μήνυμα «Το iTunes έχει βρει το iPhone σε recovery mode. Θα πρέπει να επαναφέρετε το iPhone σας πριν χρησιμοποιήσετε το iTunes ».
 Κάντε κλικ στο κουμπί OK και ταυτόχρονα, κρατώντας το Shift στο πληκτρολόγιό σας (ή το Alt για Mac OS X), κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά.

Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέξτε το iOS IPSW-αρχείο 9.3.2 firmware που κατεβάσατε προηγουμένως.

Τώρα περιμένετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η ανάκτηση θα διαρκέσει από 10 έως 15 λεπτά.
Αυτό ήταν αν όλα πήγαν καλά έχετε και πάλι το ios 9.3.2


Σχόλια