Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μια εφαρμογή επιτρέπει στο iphone να τρέξει το λειτουργικό Android

Ο Nick Lee , Τεχνικός Διευθυντής ανάπτυξης στο στούντιο Tendigi είχε καταφέρει πρόσφατα να τρέξει το λειτουργικό των Windows 95 σε ένα ρολόι Apple Watch. ......


Τώρα μας δείχνει ένα ακόμη επίτευγμα του όπου μπορεί να τρέχει κανονικά το λειτουργικό Android σε ένα iphone.
Το λειτουργικό της Google ξεκινά σαν εφαρμογή από την επιφάνεια όπως κάθε άλλη εφαρμογή και το iphone είναι τοποθετημένο μέσα σε μια ειδική θήκη όπου μπορεί να δέχεται μια κάρτα SD και να έχει ακόμη και HDMI και USB θύρες.
Όπως φαίνεται στο video ο χρήστης μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμη και να κατεβάσει εφαρμογές από το επίσημο κατάστημα GooglePlay.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες αν θα κυκλοφορήσει κάτι και πότε και για όσους σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορείτε να ενημερώνεστε στην σελίδα του δημιουργού εδώ.Σχόλια