Νέες εικόνες του iPhone 7 επιβεβαιώνουν την αφαίρεση των ακουστικών

0
Αν κρίνουμε από την συχνότητα που ανεβαίνουν εικόνες με το επερχόμενο iphone 7 τότε φαίνεται πως η Apple δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στο κομμάτι της μυστικότητας αφού και σήμερα έχουμε νέες εικόνες. ....

Η πηγή που δημοσίευσε τις εικόνες αναφέρει πως είναι μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής και διακρίνουμε το σασί ενός iphone 7 που αν κρίνουμε από την κάμερα θα είναι το κανονικό μοντέλο και όχι τα μεγαλύτερα (plus/Pro).
Βλέπουμε μια μεγάλη κάμερα αφού πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple αποφάσισε να μεγαλώσει το θάλαμο αλλά και στην θέση του βύσματος 3,5mm υπάρχει τώρα ένα ακόμη ηχείο, έτσι ώστε το επόμενο iPhone θα διαθέτει  ένα πιο ισχυρό και υψηλής ποιότητας ήχο.
 
Να θυμίσω πως τα ακουστικά θα συνδέονται είτε με την υποδοχή του Lightning που χρησιμοποιούνται και για την φόρτιση είτε ασύρματα.
φυσικά δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε αν οι εικόνες είναι πραγματικές αλλά δεν έχουμε και λόγο να τις αμφισβητήσουμε μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !