Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Εικόνες του iphone 7 με διπλή κάμερα

Με την πληροφορία της διπλής κάμερας να γίνετε σίριαλ με πολλά επεισόδια συνεχίζονται οι πληροφορίες με νέες εικόνες. ....

Αρχικά υπήρχε η διαρροή πως το iphone 7 plus θα περιλαμβάνει δυο κάμερες στην πίσω πλευρά αλλά λίγο καιρό αργότερα η φήμη αυτή διαψεύστηκε όπως εμφανίστηκε, λόγο δυσκολιών στην παραγωγή από την Apple.
Όμως νέες εικόνες από την σελίδα showboxappdownloading επαναφέρουν την πληροφορία αυτή ξανά στο προσκήνιο.
Στις εικόνες εμφανίζεται το iphone 7 αλλά και το καλούπι που χρησιμοποιείτε για την χύτευση του πλαισίου που δείχνει καθαρά την θέση για δυο κάμερες.
Αν και ακόμη βρισκόμαστε πολύ μακριά από την κυκλοφορία του ωστόσο κρατάμε την είδηση με επιφύλαξη και για ότι νεότερες πληροφορίες υπάρχουν στο μέλλον θα ενημερωθείτε.Σχόλια