Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό θα είναι το νέο χρώμα του iphone 7

Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ημερες από την Ιαπωνική σελίδα του Macotakara αναφέρουν πως η Apple θα καταργήσει το χρώμα γκρι (Space Gray) και την θέση του θα πάρει ένα νέο χρώμα μπλε σκούρο (Deep Blue). ......

Ο σχεδιαστής Martin Hajek δημιούργησε εικόνες ρεαλιστικές που απεικονίζουν το iPhone 7 στο νέο χρωματισμό και μάλιστα πρόσθεσε και τις αλλαγές που λέγεται πως θα περιλαμβάνει όπως μεγαλύτερη κάμερα και τις κεραίες περιμετρικά.

Να θυμίσω πως ο χρωματισμός του Space Gray κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια με την κυκλοφορία του iphone 5S και σταδιακά εμφανίστηκε αργότερα και σε άλλα προϊόντα όπως το ipad Air, το iPad Pro και το 12-ιντσών MacBook.
Σχόλια