Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 7 θα βγαίνει σε χρώμα μπλε

Μετά την κυκλοφορία του iPhone SE οι περισσότεροι περίμεναν να δουν ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό του τηλεφώνου του iPhone 7. ....

Όμως πληροφορίες μέχρι τώρα αναφέρουν πως δεν θα υπάρχουν σπουδαίες αλλαγές στην εμφάνιση με εξαίρεση την σημερινή πληροφορία από την Iαπωνικη σελίδα Macotakara που αναφέρει πως η εταιρία του Cupertino πρόκειται να εισαγάγει ένα νέο χρώμα για το καινούργιο της iphone.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα έχει και το χρώμα μπλε στις χρωματικές επιλογές.
Το μπλε αυτό χρώμα θα ονομάζεται Deep Blue η αλλιώς βάθη μπλε.

Προς απογοήτευση όμως κάποιων και περισσότερο για τον αντρικό πληθυσμό θα σταματήσει η επιλογή του χρώματος γκρι (Space Gray)που άρχισε να κυκλοφορεί από το iphone 5S και μετά.

Αν και η πληροφορία ξαφνιάζει λίγο γιατί το γκρι είχε μεγάλη επιτυχία μπορεί όμως η είδηση να είναι αληθινή σαν μια κίνηση μάρκετινγκ της Apple για να δελεάσει και τους παλιότερους πελάτες της να αναβαθμίσουν.

Σχόλια