Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια ρεαλιστική άποψη του iPhone 7 σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές

Αρκετές είναι οι πληροφορίες που έχουμε για το iPhone 7 το φθινόπωρο και ήδη από τώρα έχουμε σχηματίσει μια πρώτη εικόνα στο μυαλό μας για την εμφάνιση του. .....

Ο σχεδιαστής Martin Hajek δημιούργησε μια καταπληκτική δουλειά με εικόνες λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις πληροφορίες που έχουμε και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Στις εικόνες διακρίνονται η κάμερα με την νέα πιο ασφαλές σχεδίαση η κεραίες που μετατοπίστηκαν στο πλάι της συσκευής αλλα και η αφαίρεση του βύσματος 3,5mm των ακουστικών που λέγεται πως θα γίνει.
Ακόμη μπορούμε να δούμε το πως θα φαίνεται η διπλή κάμερα που θα είναι εξοπλισμένα τα μεγάλα iphone δηλαδή το plus.

Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες πιο κάτω για να έχετε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το τι μας περιμένει το φθινόπωρο.

Σχόλια