Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν το iPhone 7 χωρίς το Home πλήκτρο

0
Διαρροών συνέχεια και για σήμερα έχουμε νέες πληροφορίες για το iphone 7 από την σελίδα News.mydrivers.com η οποία επικαλείται ανώνυμη πηγή αλλά αξιόπιστη στη Κίνα. ......

Το iphone που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν θα έχει το κεντρικό κουμπί Home στην κάτω πλευρά της οθόνης και θα είναι ενσωματωμένο στο εσωτερικό της.
Έτσι αυτό το γεγονός θα επιτρέψει την Apple να μεγαλώσει την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να μεγαλώσει και το πλαίσιο που πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει το ίδιο.
Για παράδειγμα το iphone το μικρό μπορεί να έχει οθόνη μέχρι και 5 ίντσες και το plus να φτάσει στις 5,7.

Το iPhone 7, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει το ντεμπούτο του σε τρεις εκδόσεις που είναι το κανονικό,το  Plus και το Pro. Οι δύο πρώτες εκδόσεις διαφέρουν μόνο στο μέγεθος της οθόνης και θα είναι σχεδόν όμοια με τα  σημερινά smartphones. Και οι δύο συσκευές θα περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή Α10 και θα έχουν 2 GB μνήμης RAM.
Τα iPhone 7 Pro θα διαθέτουν chip A10X, 3GB RAM, τέσσερα ηχεία και μια φωτογραφική μηχανή στα 16 megapixel.

Και οι τρεις εκδόσεις του iPhone 7 θα στερηθούν το βύσμα ήχου 3,5 mm για τα ακουστικά και τα αξεσουάρ μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth ή με το Lightning interface.Τα Smartphones θα εμφανιστούν σε τρεις εκδόσεις με 32, 128 και 256 GB χώρου  αποθήκευσης. Επιπλέον, το μοντέλο iPhone 7 και iPhone 7 Plus και Pro θα πρέπει να έχει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση και υποδοχή Smart Connector για αξεσουάρ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !