Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μετατρέψετε το iphone 6 σε iphone 7 (video)

Έχουμε τόσες πληροφορίες για της επόμενης γενιάς το iphone που σχεδόν γνωρίζουμε τι χαρακτηριστικά θα έχει. ....

Όπως ξέρουμε μέχρι τώρα το iphone 7 θα είναι ίδιο σε εμφάνιση με το iphone 6/6S και θα περιλαμβάνει διπλή κάμερα στη  πίσω πλευρά του θα αφαιρεθεί η υποδοχή του βύσματος 3,5mm των ακουστικών και μια καινούργια χρωματική επιλογή σε σκούρο μπλε θα είναι διαθέσιμη.
Αυτά τα κύρια χαρακτηριστικά εμπνεύστηκε ένας χρήστης στο youtube και δημιούργησε από δυο iphone 6 ένα iphone 7 όπως θα δείτε.
Βέβαια μπορεί το αποτέλεσμα οπτικά να είναι περίπου το ίδιο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει για χρήση.Σχόλια