Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Βοηθήστε να διορθωθεί το πρόβλημα του "ς" στο ios

Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι στο Ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό σε κάθε αναβάθμιση που κάνει η Apple δεν λέει να το διορθώσει. .....

Πρόκειται για το γράμμα "ς" που όταν υπάρχει σε μια λέξη  και προσπαθήσουμε να την επεξεργαστούμε διαγράφεται ολόκληρη η λέξη και όχι μόνο ο χαρακτήρας.Επίσης κάποιες φορές αντί για το γράμμα  "σ" πολλές φορές μπαίνει ενδιάμεσα στην λέξη το τελικό "ς".
Και αφού η Apple δεν λέει να το διορθώσει το Forum iPhoneHellas αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με την βοήθεια όλων.
Αν και εσείς θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια να πιέσουμε την Apple να το διόρθωσε τότε απλά κάντε τα παρακάτω βήματα.

1)Επισκεφτείτε το σύνδεσμο εδώ
2)Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
3)Στην επιλογή Subject συμπληρώστε Bug with Greek letter “ς”
4)Στο Feedback Type επιλέξτε το Bug Report
5)Στα σχόλια επικολλήστε το κείμενο"

Since iOS 7 and up to iOS 10 beta 1, there is a severe bug with the Greek letter “σ / ς”.
Using the Greek language on the keyboard, when you try to edit a word and add the character “σ” inside the word, iOS messes up and uses the final greek letter “ς” instead of “σ”. In Greek language the final letter “ς” is only used at the end of a word.
The bug exists even with the use of external bluetooth keyboards!
Furthermore, the bug has one more sidedown. Whenever the user tries to delete that specific character “ς” from the end of a word using the backspace button, iOS deletes the whole word instead of just the character.

6)Και τέλος από κάτω επιλέξτε το ios που είσαστε.

Πατήστε τώρα να φύγει η φόρμα που συμπληρώσατε στην Apple και να ελπίσουμε στην επόμενη αναβάθμιση να το έχει διορθώσει.


Σχόλια