Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησε το ios 9.3.2 για τα iPad Pro

Όταν αρχικά η Apple κυκλοφόρησε το τελευταίο της λειτουργικό το ios 9.3.2 την επόμενη κιόλας ημέρα μετά από πλήθος διαμαρτυρίες το απέσυρε το νέο λειτουργικό για όλα τα iPad Pro .....
αφού πολλά που προσπάθησαν να κάνουν αναβάθμιση κόλλησαν στο μήλο από άγνωστο πρόβλημα.
Σήμερα και μετά από τόσο καιρό φαίνεται πως η Apple διόρθωσε αυτό το πρόβλημα και είναι ξανά διαθέσιμο να το κατεβάσουν οι χρήστες των iPad Pro.
Η νέα έκδοση του ios 9.3.2 έχει αριθμό κατασκευής 13F72 και είναι διαθέσιμη είτε από τις ρυθμίσεις της συσκευής είτε και από το iTunes.
Αυτή τη περίοδο η Apple λίγο πριν το συνέδριο WWDC δοκιμάζει το ios 9.3.3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.


Σχόλια