Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

IOS 9.3.2 ενάντια στο IOS 9.3.3 beta 4

Εχθές η Apple κυκλοφόρησε για τους προγραμματιστές την τέταρτη δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3.3 στοχεύοντας στην βελτίωση της σταθερότητας και άλλων προβλημάτων που αντιμετώπιζε η προηγούμενη έκδοση. ....


Όμως τη γίνετε με το θέμα της ταχύτητας στο νέο λειτουργικό σε σύγκριση με το ios 9.3.2?
Στα παρακάτω συγκριτικά video φαίνεται πως αυτή η δοκιμαστική έκδοση δεν φαίνεται να τα πάει και τόσο καλά στο θέμα της ταχύτητας αφού σε πολλές περιπτώσεις το ios 9.3.2 ανταποκρίνεται πιο γρήγορα.
Στις δοκιμές χρησιμοποιήθηκαν τα iphone 5S iPhone, το iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 5 και iPhone 4S.

IOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2: 6s iPhoneiOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2: iPhone 6
iOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2: 5s iPhone
iOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2: 4s iPhone

Σχόλια