Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να επιστρέψτε την επιλογή "σύρετε για ξεκλείδωμα" στο ios 10

Όπως έχουμε αναφερθεί και θα γνωρίζετε όσοι έχετε το ios 10 στις συσκευές σας η Apple αφαίρεσε την επιλογή "σύρετε για ξεκλείδωμα" από την οθόνη κλειδώματος κάτι που σε πολλούς δεν άρεσε.  ....
Έτσι μετά από πολλές ημερες ψάξιμο βρέθηκε τελικά ένας τρόπος για να βάλουμε ξανά το παλιό γνωστό μας ξεκλείδωμα. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

 Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας του iPhone ή το iPad σας στο iTunes. Αυτό δεν είναι μια τυπική προφύλαξη, ένα απαραίτητο βήμα για να εκτελεστεί το hack.

 Βήμα 2: Κατεβάστε το iBackupBot, περνώντας σε αυτό το σύνδεσμο . Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα και MacOS Windows.

 Βήμα 3: Ανοίξτε το iBackupBot και πληκτρολογήστε στο παράθυρο το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας.

 Βήμα 4: Στην πλαϊνή γραμμή, ανοίξτε το φάκελο στη διαδρομή /System Files/Home Domain/Library/Preferences

 Βήμα 5: Στο φάκελο, εντοπίστε το αρχείο com.apple.springboard.plist.
 Βήμα 6: Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να ξεκινήσετε την λειτουργία επεξεργασίας.

 Βήμα 7: Εισάγετε τον κώδικα που βρίσκεται από κάτω  αμέσως μετά την ετικέτα
 SBEnableDashBoard

 Βήμα 8: Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.

Βήμα 9: Κλείστε το iBackupBot. Ανοίξτε το iTunes και να επαναφέρετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας σε μια φορητή συσκευή που σας ενδιαφέρει με το ios 10.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχετε και πάλι το γνωστό "σύρετε για ξεκλείδωμα" στην οθόνη σας.


Σχόλια