Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κατεβάσετε το ios 10 για την συσκευή σας

Εχθές το βράδυ παρουσιάστηκε το ios 10 και λίγο αργότερα η Apple έδωσε στους προγραμματιστές την πρώτη δοκιμαστική έκδοση. .....

Στην ανακοίνωση της αναφέρει πως τον επόμενο μήνα Ιούλιο θα δοθεί και στους δωρεάν δοκιμαστές το νέο λειτουργικό που θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.
Στο ios 10 προστέθηκαν δεκάδες νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Το νέο λειτουργικό υποστηρίζει από το iphone 5 και μεγαλύτερο και αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς το νέο λειτουργικό το μέλος του blog ο "Badwolfgr" δημιούργησε μια νέα σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από την Apple το ios 10 για όλες τις συσκευές που υποστηρίζει iphone/ipad.
Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει με δυο τρόπους.

1)Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το firmware του ios 10 και να κάνετε καθαρή εγκατάσταση με το iTunes του υπολογιστή σας.

2)Να κατεβάσετε μόνο το προφίλ από την συσκευή που σας ενδιαφέρει και να το επιτρέψετε να εγκατασταθεί όπου και θα δείτε στις ρυθμίσεις την ενημέρωση του ios 10 χωρίς να χάσετε τις εφαρμογές
σας η κάτι άλλο.

Να επιστήσω την προσοχή σας το νέο λειτουργικό είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και πιθανόν να έχει κάποιες δυσλειτουργίες, καλό είναι να μην χρησιμοποιηθεί σε συσκευή που την έχετε ανάγκη.
Όλες οι εκδόσεις του ios 10 είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια