Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να δημοσιεύσετε μια εικόνα στο Instagram χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή

Πολλές αναβαθμίσεις εφαρμογών δεν αναφέρουν τα νέα τους χαρακτηριστικά που προστέθηκαν όπως για παράδειγμα με την εφαρμογή του Instagram που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8,2 και ανάφερε "Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης".  .....

Όμως στην νέα αυτή έκδοση προστέθηκε το χαρακτηριστικό να μπορούμε να ανεβάσουμε μια εικόνα από άλλη εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε την εφαρμογή.

Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε αυτό.

Πρώτα από όλα βεβαιωθείτε ότι έχετε το Instagram 8.2 ή νεότερη έκδοση. Αν η έκδοση σας είναι παλαιότερη, ανοίξτε το App Store και να ενημερώσετε το app που είναι δωρεάν.

Μόλις έχετε ενημερωθεί με την τελευταία έκδοση του Instagram για iOS, ξεκινήσετε την εφαρμογή Photos και ακουμπήστε τη φωτογραφία που θέλετε να δημοσιεύσετε στο app κοινωνικής δικτύωσης.
Πατήστε στο κουμπί "Share" και , στη συνέχεια, σύρετε στη σειρά των εικονιδίων κοινωνικών εφαρμογών. Πατήστε στο κουμπί 'Περισσότερα'.


Από τη λίστα στην επιλογή »Δραστηριότητες» βρείτε και  ενεργοποιήστε τον διακόπτη του Instagram


Τώρα πλέον έχετε στις επιλογές του εικονίδιο του Instagram και μπορείτε να δημοσιεύεται από οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε τις εικόνες σας.


Σχόλια