Πως να δημοσιεύσετε μια εικόνα στο Instagram χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή

0
Πολλές αναβαθμίσεις εφαρμογών δεν αναφέρουν τα νέα τους χαρακτηριστικά που προστέθηκαν όπως για παράδειγμα με την εφαρμογή του Instagram που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8,2 και ανάφερε "Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης".  .....

Όμως στην νέα αυτή έκδοση προστέθηκε το χαρακτηριστικό να μπορούμε να ανεβάσουμε μια εικόνα από άλλη εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε την εφαρμογή.

Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε αυτό.

Πρώτα από όλα βεβαιωθείτε ότι έχετε το Instagram 8.2 ή νεότερη έκδοση. Αν η έκδοση σας είναι παλαιότερη, ανοίξτε το App Store και να ενημερώσετε το app που είναι δωρεάν.

Μόλις έχετε ενημερωθεί με την τελευταία έκδοση του Instagram για iOS, ξεκινήσετε την εφαρμογή Photos και ακουμπήστε τη φωτογραφία που θέλετε να δημοσιεύσετε στο app κοινωνικής δικτύωσης.
Πατήστε στο κουμπί "Share" και , στη συνέχεια, σύρετε στη σειρά των εικονιδίων κοινωνικών εφαρμογών. Πατήστε στο κουμπί 'Περισσότερα'.


Από τη λίστα στην επιλογή »Δραστηριότητες» βρείτε και  ενεργοποιήστε τον διακόπτη του Instagram


Τώρα πλέον έχετε στις επιλογές του εικονίδιο του Instagram και μπορείτε να δημοσιεύεται από οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε τις εικόνες σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !