Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Father's Day : Πως θα δείξετε την αγάπη σας στον πατέρα σας

Την Κυριακή για όσους δεν το γνωρίζουν γιορτάζεται η ημέρα του του πατέρα και φυσικά όλοι οι πατεράδες του κόσμου γιορτάζουν.  ......

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να δείξετε την αγάπη σας με μια συμβολική κίνηση στο πατέρα σας τότε μια καινούργια εφαρμογή που κυκλοφόρησε σήμερα είναι για την περίπτωση σας.
Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες κάρτες με την σφραγίδα σας με πάνω από 50 επιλογές να προσθέσετε αυτοκόλλητα αλλά και να γράψετε την ευχή σας με πάνω από 60 γραμματοσειρές.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1116004320?mt=8Σχόλια