Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι ειδικοί απέδειξαν πως το Facebook παρακολουθεί τις συνομιλίες του χρήστη

Ένας Αμερικανός καθηγητής έχει βρει αποδείξεις ότι η εφαρμογή για κινητά του Facebook παρακολουθεί συνεχώς τους χρήστες ακόμη και από το μικρόφωνο της συσκευής.  .....

Το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα Kelly Burns, το χαρακτηριστικό αυτό προστέθηκε το 2014 και χρησιμοποιείτε από το facebook για να καταλαβαίνει τις προτιμήσεις του χρήστη.

Σε αναφορά που έγινε στο Facebook για την ανακάλυψη αυτή το κοινωνικό δίκτυο μέσο εκπροσώπου αρνήθηκε πως έχει πρόσβαση στο μικρόφωνο και ότι γίνετε έχει σκοπό να βοηθήσει καλύτερα τον χρήστη στης προτιμήσεις που έχει αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι χρήστες του ios μπορούν αν επιθυμούν να εμποδίσουν την πρόσβαση του facebook μέσα από τις ρυθμίσεις του  ios στο μικρόφωνο.


Σχόλια