Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Card Mate Pro: Δωρεάν για μια ημέρα και ξεχάστε τις κάρτες όπως τις ξέρατε μέχρι σήμερα

Βαρεθήκατε να κουβαλάτε τις κάρτες σας στο πορτοφόλι σας και πολλές φορές να κινδυνεύουν να τις χάσετε? ....

Τότε επωφεληθείτε από την πολύ αξιόλογη εφαρμογή Card Mate Pro που για σήμερα προσφέρεται δωρεάν και σκανάρετε όλες τις κάρτες σας σε ηλεκτρονική μορφή.
Η αποθήκευση των καρτών δεν γίνετε σε κάποιον απομακρυσμένο server έτσι ώστε να κινδυνεύουν και αποθηκεύονται με ισχυρή αποκωδικοποίηση μόνο στην συσκευή σας.
Επίσης μπορείτε να ορίσετε ένα ισχυρό κωδικό για κλείδωμα της εφαρμογής η με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα.
Θα βρείτε πολλές επιλογές για να διαχειριστείτε τις κάρτες σας αν διάθετε πολλές και έχει και υποστήριξη για το ρολόι της Apple το Apple Watch.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε δικιά σας την εφαρμογή Card Mate Pro δωρεάν τότε προλάβετε στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id606710468?mt=8

Σχόλια