Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να αποθηκεύσετε και να δημιουργήσετε μουσικές λίστες για να τις ακούσετε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο

Ένα πολύ εύκολο και έξυπνο τρόπο μας δείχνει σήμερα ο Αντώνης  για το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μουσικές λίστες από οποιοδήποτε τραγούδι μας ενδιαφέρει και να το αποθηκεύσουμε στην συσκευή μας. .....


Μπορείτε να ακούσετε την μουσική σας ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο όταν κατεβάσετε τα τραγούδια σας αλλά και να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη ήχου για να απολαύσετε την μουσική σας ακόμη και την νύχτα στο κρεβάτι σας.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα βρείτε στην δωρεάν εφαρμογή iMusic BG αλλά πάμε να ακούσουμε τον Αντώνη και την περιγραφή του στο video πιο κάτω.https://itunes.apple.com/gr/app/imusic-bg/id361012392?mt=8

Σχόλια